Aankomende donderdag wordt de multiplayermodus van Grand Theft Auto 5 onthuld via een gameplayvideo. Dat heeft gameontwikkelaar Rockstar laten weten op zijn website. De multiplayermodus heeft de naam Grand Theft Auto Online gekregen.

Ook zullen donderdag de eerste previews live komen. Grand Theft Auto Online werd al even getoond in de meest recente trailer van GTA 5, hier zagen we op het einde beelden van een hele hoop online spelers door Los Santos.

Wat je kunt verwachten in Grand Theft Auto Online

Verder is nog niet veel bekend over wat we precies van Grand Theft Auto Online kunnen verwachten. In oktober van vorig jaar vroeg Rockstar fans wel om feedback over de Crew-feature uit Max Payne 3 en hoe deze het beste in GTA 5 geïmplementeerd kon worden. Crews zijn groeperingen waarbij online spelers zich aan kunnen sluiten om vervolgens extra’s te krijgen door spelers van een andere crew te verslaan. Zo werkt de functie althans in Max Payne 3.

Dit belooft wat voor deze donderdag. Zodra we een exacte tijd hebben, laten we het weten. Houd in iedergeval GTA-V.nl in de gaten!