Dat de reclame voor GTA 5 volop bezig is, dat merken we aan alles. Trailers worden massaal bekeken op YouTube, nieuwssites melden (bijna) iedere dag wel iets over de verwachte GTA 5 en op community’s wordt veel gespeculeerd.

Graffiti en muurtekeningen

Maar niet alleen op het internet gaat de reclame voor Grand Theft Auto V ook los. Zo is te zien op onderstaande afbeeldingen. Hier zie je een graffiti artwork uit Brooklyn, New York. Dit kunstwerk van graffiti is aangebracht door de professionals van Colossal Media. Verder hebben we een foto van een mega muurschildering op het Figeroa Hotel in Downtown Los Angeles.

GTA 5 muurtekening van graffiti Colossal Media

GTA 5 muurtekening van graffiti Colossal Media

GTA V muurtekening Figeroa Hotel, Los Angeles

GTA 5 muurtekening op Figeroa Hotel, Downtown Los Angeles

Verder draaien er in Amerika al volop reclame campagnes op TV voor GTA 5. Reclames voor GTA 5 zullen over enkele weken ook op de Nederlandse TV volgen.

17 september is de release van GTA 5 in Nederland, heb jij GTA 5 nog niet besteld?
Pre-order GTA 5 dan nu, hij is nog beschikbaar!