Grand Theft Auto V heeft sinds nu GTA 5 PlaysStation 3 gamer pics en GTA 5 Xbox Live Avatar items.

Het duurt weliswaar nog iets langer als een maand tot de daadwerkelijke release van Grand Theft Auto 5, echter kun je nu al op Xbox Live en het PlaysStation Network laten zien dat je een échte GTA fan bent. Zo kun je, je Xbox Live Avatar in GTA-stijl kleden of de avatarfoto van je PlayStation Network account aanpassen in het logo van GTA V.

Xbox Live gamers hebben de keuze uit verschillende karakters en avatars. Op Xbox Live heb je bijvoorbeeld jumpsuits, wetsuits en zelf Chip de Rottweiler. Op het PlayStation netwerk is er een beperkter aanbod, hier kunnen gamers kiezen uit twee plaatjes van elke hoofdpersoon (Michael, Trevor en Franklin), een aantrekkelijke dame in bikini, Chip de Rottweiler en twee logo’s van GTA V.

PlayStation 3 GTA 5 karakters met Michael, Trevis en Franklin

Wat kosten GTA 5 Xbox Live karakters en avatars?

Je kunt de GTA 5 Xbox Live karakters kopen voor 80 Microsoft Points per stuk of 320 Microsoft Points voor de hele set. De profielfoto’s voor het PlayStation Network zijn te koop voor € 0,25 per stuk. Dezelfde profielfoto’s zijn ook beschikbaar op de Xbox voor 80 Microsoft Points per stuk.

De release datum van Grand Theft Auto 5 is op 17 september 2013. GTA 5 komt uit op de PlayStation 3 en Xbox 360, of er een PC versie komt is door de ontwikkelaar nog niet bevestigd.

[ujicountdown id=”GTA-release-small” expire=”2013/09/17 00:00″ hide = “true”]

Heb jij GTA V nog niet besteld? Pre-order GTA 5 dan snel zodat jij hem 17 september als een van de eerste in huis hebt.