GTAV.com is een domeinnaam die momenteel in handen is van een Spanjaard. Deze heeft deze domeinnaam tijden geleden al geregistreerd en zal inmiddels in het vizier komen van Take-Two uitgever van het langverwachte gangsterspel Grand Theft Auto V.

Om te voorkomen dat verkeerde types, fans en gamers van het spel misleiden is Take-Two al langere tijd op jacht om domeinnamen op te kopen rondom GTA 5. Alleen al in 2013 heeft Take-Two meerdere klachten ingediend rondom de verschillende misleidende websites. Om precies te zijn heeft de uitgever vieren-twintig klachten ingediend en in alle 24 zaken heeft de uitgever gelijk gekregen. Het vizier van het jachtgeweer van Take-Two is dus inmiddels gericht op de domeinnaam van GTAV.com. Momenteel linkt de site netjes door richting de officiële site van Rockstargames. Voorheen was het echter een fansite die gamers en fans door middel van een gratis blog, informeerde over verschillende informatie rondom het gangsterspel.

De release van Grand Theft Auto 5 zal 17 september plaatsvinden voor de PS3 en de Xbox 360.