Over exact een week kunnen we massaal Grand Theft Auto V gaan spelen. Maar de map van Los Santos is echter nog steeds niet officieel in kaart gebracht. Er zijn genoeg mensen die hebben geprobeerd om met de vele ‘puzzelstukjes’ een map in elkaar te flansen, maar men kan nu toch echt stoppen met puzzelen.

De foto waarop de map staat afgebeeld is op het internet verschenen, maar dat maakt het voor ons niet minder interessant. De foto is van een zeer hoge kwaliteit en wanneer je hem extern opent (klik) krijg je een duidelijke blik over wat er allemaal te beleven valt in de wereld van Los Santos.

Bovenin bevind zich een zeer groot meer met daaronder hoogstwaarschijnlijk een stuk gebergte. De stad zelf neemt ook een aardig deel van de map in beslag en we worden natuurlijk vrolijk van ‘Los Santos International Airport’, helemaal onderaan het eiland. Bekijk de foto van de map hieronder en klik voor een grotere weergave

GTA 5 kaart