Grand Theft Auto V komt over 5 dagen uit, maar is vandaag al uitgelekt. Degene die GTA V al in handen heeft, lekt massaal stukjes uit via de videodienst Vine. Via Vine kun je nu al diverse gameplaybeelden bekijken, waaronder de telefoon die je in GTA V gebruikt.

De uitgelekte beelden op Vine zijn hier te bekijken.

De filmpjes laten diverse elementen van de game zien, zoals de openingsscène van de game, de telefoon die je gebruikt en de eerste missie die je doet. Ook onderdelen als Michael’s huis, het worden gearresteerd door de politie en een potje tennis zijn te zien.

Rockstar herinnert de wereld vandaag nog eens aan het bestaan van de vijfde Grand Theft Auto. Deze keer doen ze dat via een site genaamd Lifeinvader.com. Deze bevat tal van afbeeldingen die het wagenpark van Los Santos in beeld brengen.

Eerder is ook al de kaart van GTA V uitgelekt, vermoedelijk is hier dezelfde persoon voor verantwoordelijk.

Het lekken van de beelden is alleszins niet zonder gevolgen gebleven. Een van de Vines toonde namelijk zijn gamertag en inmiddels is hij dan ook van Xbox Live verbannen. Vermoedelijk probeert Rockstar ook om de Vines offline te halen.