Rockstar heeft aangegeven dat zij hoogstwaarschijnlijk wel problemen gaan verwachten tijdens de release van GTA Online. De meeste GTA spelers zitten echt te wachten op dit release en morgen (1 oktober) is het zover. De open wereld wordt dan voor iedereen opengesteld en dan kan je met maten of wildvreemde allerlei dingen doen. Het uiteindelijke doel is de grootste, de rijkste en de beste te worden.

Je kan van alles doen om geld te gaan verdienen, waarmee je dan natuurlijk weer vette wapens of voertuigen kan kopen. Reputatie is ook belangrijk. Kortom eigenlijk heeft het nog wel wat weg van WOW (World of Warcraft). Rockstar heeft aangeven regelmatig nieuw content zoals voertuigen of wapens toe te voegen.

Helaas is er dus een kans dat je morgen niet kan inloggen op de servers omdat deze overbelast kunnen raken. Als men van te voren al aankondigt dat dit kan gebeuren, dan weet je eigenlijk wel zeker dat het gaat gebeuren. Rockstar geeft ook aan heel graag vanaf dag 1 feedback te krijgen, want mogelijk dat er ook nog kleine foutjes in het spel zitten. Kortom nog 1 nachtje slapen en dan hopen dat de servers het houden!