Er zijn momenteel 4 GTA V boeken beschikbaar

Helaas zijn er geen Nederlandstalige boeken beschikbaar voor Grand Theft Auto V. Het is dus wel belangrijk dat je goed de Engelse taal kan lezen en begrijpen. Er zijn eigenlijk 2 echte guides beschikbaar op dit moment en 2 special editions van Xplorer Cheats. Dit in principe 1 uitgave, maar dan 1 voor de PS3 en 1 voor de XBOX. Deze twee boeken van Xplorer Cheats mag je eigenlijk dus niet helemaal meerekenen als officiele guide van GTA V.

Terug naar de officiele guides. Je hebt er 2. De ene heet ‘Grand Theft Auto V Signature Series Strategy Guide’ en de andere ‘Grand Theft Auto V Limited Edition Strategy Guide’. Welke van de 2 is nou beter dan de andere?

Geen van tweeen. Het is namelijk dezelfde guide alleen een andere editie. De ene is de limited edition, het grote verschil zit hem in de verpakking. De Limited Editon heeft een hardcase en die andere is een paperback.  In deze boeken vind je  ondersteuning bij missies, maar ook alle geheime plekjes van GTA V en collectors items. Bijvoorbeeld de plekken waar wapens liggen. Dit is handig in het begin als je nog niet zoveel geld heb om alles te kopen.

Waarom zou je een Guide kopen voor GTA V?

Je hoeft hem niet per se te gebruiken bij missies. Je kan er natuurlijk zelf voor kiezen of je dat wilt of niet. Naast ondersteuning voor het uitspellen van de story mode, zit er zoveel meer in GTA V. Door zo’n guide te kopen, ga je zeker weten op plekken komen waar je nog niet geweest was en ontdek je geheimen waar je normaal ook niet achter kwam. Daarnaast is het grote voordeel van zo’n boek, dat je het naast je kan leggen op de bank. Dit bladert snel en is vaak toch handiger dan op zoeken op youtube of lezen op je smartphone.

Zie hieronder het overzicht van de hierboven besproken boeken:

Koop nu GTA V voor de PS3 of Xbox: