Rockstar heeft meer bekend gemaakt over de mogelijkheden in GTA Online Rockstar heeft in een blog bekend gemaakt wat er allemaal wel en niet mogelijk is in GTA Online. Zij hebben een aantal dingen benoemd waar tot nu toe onduidelijkheid over was.

Je eigen huis, een plek onder de zon

Inmiddels is er wat duidelijkheid over je eigen huis in GTA online. Jij en je maat kunnen in principe hetzelfde huis kopen in GTA Online, echter zal het wel jouw huis zijn. Jouw inrichting kan je zelf bepalen en jouw maat ook. Als je bij elkaar op bezoek komt zal je dus verschil zien in de huizen terwijl dit hetzelfde huis is.  Daarnaast kan iedereen alleen op uitnodiging jouw huis binnen. Als men dan in je huis is kan men het niet slopen of  ze kunnen je auto niet jatten.

Hoe ga je er uit zien in GTA online?

Dit is iets wat je bijna zelf kan bepalen. Je kan namelijk jouw ouders kiezen en vervolgens kan je nog kiezen op welke ouder je het meeste lijkt. Uiteraard kan je ook het geslacht bepalen. Vervolgens is het ook bepalend wat voor levenstyle je hebt in GTA Online. Slaap je nooit, gebruik je drugs en ben je een feestbeest, dan zal dit effect hebben op jouw uiterlijk. Uiteraard je zelf uit eindelijk ook de kleding, het kapsel en de accessoires voor jouw karakter kiezen.

Bonus Social Club

Als je GTA Online gelinkt hebt aan de Rockstar Social Club krijg je nog wat extra bonus in GTA Online. Je kan als je vader namelijk John Marston uit Red Dead Redemption kiezen. Daarnaast kan je dan ook een crew joinen en dan krijg je ook weer meer mogelijkheden. Je kan dan bijvoorbeeld een embleem maken en die op kleding of je auto zetten. Kortom het is belangrijk om lid te worden van de Social Club van Rockstar, want hierdoor krijg je een hoop extra’s. Daarnaast kan je niet zonder je crewmembers in GTA Online.

GTA Online

bron: Rockstar Blog