Op GTA-V.nl vinden we het leuk om aan de bezoekers te vragen wat zij vinden. Aan de rechterkant vind je altijd een leuke poll waar je jouw mening kan uitte. Het leuke hiervan is dat veel bezoekers dat doen en we hierdoor ook een leuk beeld krijgen van allerlei statistieken van Nederlandse GTA-V gamers. We zullen jullie dan regelmatig op de hoogte houden van de resultaten van deze poll.

Zo hebben wij onlangs aan iedereen de vraag

Wie van de drie is nu al jouw favoriete GTA V hoofdpersoon?

gesteld. Hier werd flink gestemd door onze bezoekers. In totaal deden er 433 bezoekers mee. Opmerkelijk is dat de menig heel erg verdeeld zijn:

  • Franklin (35%, 152 stemmen)
  • Michael (33%, 142 stemmen)
  • Trevor (32%, 139 stemmen)

Kortom alle 3 hoofdpersonen hebben een nagenoeg even grote fan-database, wat onze bezoekers betreft. Persoonlijk had ik verwacht dat Trevor minder mensen zou aantrekken of juist heel veel :), maar onze bezoekers zijn verdeeld. Voel je vrij om je eigen favoriete personage te benoemen en hier eventueel bij te vermelden waarom? hier onder.