Vandaag om 13:00 uur komt GTA Online beschikbaar

Rockstar lanceert vandaag GTA Online. Vanaf 13:00 uur gaan zij hem uitrollen per regio, dus het zou kunnen dat wij nog even moeten wachten. Om GTA Online te kunnen spelen moet je vervolgens een kleine update downloaden. Daarna komt het GTA Online content beschikbaar.  Zodra je deze update kan downloaden op de PS3 of Xbox kan je dus aan de slag met GTA Online, het is alleen dan wel te hopen dat de servers het houden, want daar is Rockstar niet zeker van. Zij meldde gisteren de de servers van GTA V wellicht overbelast zullen raken.

Dat betekent dat je vervolgens in plaats van met 1 van de 3 karakters nu ook met je eigen karakter kan gaan spelen. Je kan dat met 16 man het eiland rond crossen. Daarnaast kan je meer dan 500 missies gaan spelen en uiteraard: Geld verdienen. Met dat geld kan je dan weer wapens, huizen en auto’s kopen. Inmiddels is bevestigd dat je ook met echt geld GTA geld kan gaan kopen.

Als je niet kan wachten, check de video hieronder even.