GTA Online is een van de meest gespeelde online game ter wereld! Dat bleek dat na de release van de online alle servers van RockstarGames crasde. Maar ik heb ook zo mijn meningen over de Online van GTA V, Zo heb ik mijn slechte dingen erover en zo heb ik mijn goede dingen erover.

Hier wat goede dingen:

  • Goed internet: Het internet van de Online game is beter dan die van GTA IV. Zo heb je nog steeds af en toe dat je een van de spelers vreemd ziet rijden in de auto of vliegtuig maar dit is wel verbeterd. Dit komt door de CLOUDSERVERS die ze hebben toegepast aan de game.
  • Dingen kopen zoals huizen, etc: Ja in Online is dit ook mogelijk! Je kan bij Online je auto laten chippen en heb laten verzekeren zodat je hem altijd terug kan vinden en er geld voor krijgt als hij wordt gestolen door andere online spelers. zo kan je een garage kopen om je auto’s hier in op te slaan. elke garage heeft een eigen monteur die je auto’s onderhoud en ze bij je aflevert als je hem opbelt. Zo kan je ook nog huizen kopen. Wat je hier kan beleven heb ik zelf nog niet ondekt.
  • Missies: Op Online heb je ook missies. deze missies kan je met vrienden doen of vreemde mensen over de hele wereld. Met de missies kan je geld verdienen en hiervan weer dingen kopen.

De nadelen van Online.

  • Vliegtuigen: Nee niet die koekblikken zelf maar dat je ze MOET kopen voordat je er in een kan vliegen. Op Los Santos IA staan GEEN vliegtuigen die je kan stelen en hier vervolgens mee wegvliegen. Zo heb je op de legerbasis wel weer vliegtuigen die je kan stelen en hier mee vliegen. al is het vreselijk moeilijk om vliegtuigen te krijgen.
  • Garage’s: Ja deze dingen hebben een groot nadeel als je met je crew of vrienden wilt spelen! Je crew of vrienden kunnen geen gebruik maken van jou garage’s. Dit is vreselijk jammer want de garage’s zijn ook nog eens vreselijk duur om te kopen!
  • Bank: Nee niet waar je met je luie reet op gaat zitten. Maar waar je je geld opzet. De bank heeft op het moment nog een fout dat af en toe je geld verdwijnt. Of ik moet het hebben opgemaakt zonder dat ik het weet?! Hier geef ik dan alleen mijn mening nog over maar heb jij hier nog nieuws over, laat het me weten!

Nou dit was mijn mening over GTA Online. Heb jij er nog iets over te zeggen zet het in de reacties en veel speel plezier!

Ik geef deze game (Online Versie) Een 7.8

Voeg me toe op XBOX360: jango1959