Sinds gisteren al horen wij steeds meer geluiden dat veel Nederlanders online kunnen in GTA Online, eindelijk!

Het probleem was dat het Playstation Network een limiet had gesteld aan het totaal online gamers. Dit is inmiddels verholpen. Toch zijn er nog wel wat problemen bij het laden van de eerste missie(s). Rockstart heeft hierover uitleg. Zij geven aan dat zij dit probleem hard proberen op te lossen. Daarnaast geven zij ook aan dat GTA Online nog verre van stabiel is en dat zij dit ook zo snel mogelijk proberen op te lossen.

Cash kopen?

Die optie hebben ze momenteel even uitgeschakeld omdat dit ook te ‘buggy’ was en je zomaar je geld kwijt kon zijn. Je kan nu in GTA Online wel geld verdienen door ‘jobs’ aan te nemen of andere manieren, zoals racen. Kortom iedereen zal gewoon op de eerlijk ‘hard way’ geld moeten verdienen. Dit geeft iedereen wel weer gelijke kansen.

Als je op de hoogte wilt blijven van al het GTA Online nieuws met betrekking tot storingen en zo, dan kan je uiteraard onze website in de gaten houden, maar ook die van Rockstar. Dit doe je viaĀ http://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200426246-GTA-Online-Launch-Status-Latest-Updates-