Het was te verwachten en helaas is het dus ook zo. De servers van Rockstar hebben het heel zwaar met de lancering van GTA Online. Vanaf vandaag 13:00 uur kon men de online versie van GTA V downloaden en gaan spelen. Uiteraard zijn dit niet een paar duizend gamers die dit direct wilde proberen. Hierdoor zijn de servers dus overbelast.

Rockstar had wel extra maatregelen genomen, maar dit blijkt dus niet voldoende te zijn. Voorlopig is het dus lastig om in te loggen en online te kunnen in GTA V. Er is sprake van verstopping, dat houdt in dat het heel lang kan duren voordat je online kan. Echter als de servers eruit knallen kan het zo maar zijn dat het helemaal niet gaat lukken om online te komen.

Meestal is dit een kwestie van een paar dagen als de grootste hoos voorbij is. Echter hoop ik dat Rockstar het eerder onder controle heeft. Inmiddels zitten wij ook klaar voor de start, maar komen ook niet online.

Wat is jouw ervaring tot nu toe?