Verschrikkelijk! Dat is eigenlijk het woord wat in mij op komt. Uiteraard was ik op de release zo blij als een hond,vandaag op dierendag, met zijn bot zal zijn. Uiteraard heerlijk in het leven van Michael en de twee andere boys gedoken. Het zou nog beter worden: 1 oktober kon ik de hoofdrol gaan spelen in mijn secondlife van de afgelopen week. Maar toen begon de ellende. Uiteraard hou ik al het GTA V nieuws in de gaten en durf ik te zeggen dat ik redelijk up-to-date ben, maar dat is GTA Online nog lang niet. Na een dramatische eerste 2 dagen waar ik überhaupt nooit verder ben gekomen dan het draaiende rondje rechtsonder in mijn scherm. Besloot ik gisteren na volle moed en na alle veelbelovende berichten zoals “Bij mij doetie het!” weer met een glas cola voor de tv te gaan zitten. Gisterenavond heb ik daadwerkelijk alle errors voor bij zien komen geloof ik. Ik heb 6 keer mezelf geprobeerd na te maken, 10 keer een solo sessie geprobeerd en te vaak geprobeerd om mijn crew te joinen. Het gevolg? 3 vastlopers en het spel ongeveer 10 keer opnieuw opgestart (en dat duurt sowieso lang!). Door al die gekut is mijn GTA V spirit wel ineens ver weggezakt en had ik gewoon even geen zin meer… Ik kan niet snappen waarom Rockstar zo’n release hebben gedaan van een game die misschien na WOW wel een van de grootste online community kan worden. Lifeinvader wordt het nieuwe Facebook. Daar zit alleen wel 1 belangrijk puntje aan vast. Je maakt maar 1 keer een eerste indruk… Het verhaal dat het PSN maar een bepaald aantal spelers toelaat, kan niet als een verrassing komen lijkt mij. Dat is iets wat je moet checken voordat je zoiets lanceert, een logische stap lijkt mij. Maargoed, zoals iedereen klaag ik, maar hoop ik nog steeds op een oplossing en dat ik gewoon lekker kan heisten binnenkort met mijn maten, want daar draait het in het leven toch om?

Selfie GTA V