De update 1.02 was vanaf gisteren te downloaden voor GTA V. Bij mij heeft hij er voor gezorgd dat ik online kan. Ik heb gisteren ongeveer 3 uur zitten spelen zonder dat ik er uit ben geknikkerd of een vastloper had. Kortom ik ben blij met deze update. Rockstar heeft uitleg gegeven bij wat deze update allemaal met zich meebrengt. Het komt er op neer dat iedereen nu eindelijk GTA Online zou moeten kunnen spelen. Ik heb het even vrij vertaald voor jullie:

  • Fix voor het vastlopen bij de eerste sessie race online de ‘Mall or Nothing’ race.
  • Fix voor problemen met bank en zakgeld wat af en toe verkeerd werd verwijderd.
  • Fix voor verkeerde cash-drops wanneer je dood ging in missies of een last team standing job.
  • Fix voor een probleem als het laden van je karakter niet lukte.
  • Fix voor zwarte scherm na het wisselen van speler (naar GTA Online).
  • Fix voor het overschrijven van je karakters in GTA Online.
  • Fix voor spelers die hun huizen of geld verloren (zonder reden).
  • Fix dat je saved games niet meer bruikbaar waren na het spelen van GTA Online.
  • Meer stability.

Zoals ik al schreef. Ik kon gisteren eindelijk met GTA Online aan de slag. Mijn eerste ervaring is Nice, maar er is wel veel. Heel veel. Dat duurt wel even tot je weet wat er allemaal mogelijk is. De help vensters lees ik normaal nooit, maar dat heb ik nu wel gedaan.  De ‘jobs’ zijn leuk om te doen en gaan lekker snel. Het laden viel me ook alles mee. Het was soms nog wel wat buggy, maar niet dat het vastliep of contact met de servers verloor. Ze hebben overal tijdslimiet aangekoppeld zodat vertragende spelers geen kans maken :). Wat is jullie eerste online ervaring?