Zelfs in GTA V worden Time-Lapse geschoten. Je zou denken wat heb je daar nou aan? Nou, hierdoor kan je zien wat voor groots spel GTA V eigenlijk is voor consoles. Als je de Time-Lapse bekijkt zie je dat er over heel veel dingen is nagedacht en dat de stad ook echt leeft. Je ziet eigenlijk geen 2 dezelfde auto’s. Je ziet de zon op komen en ondergaan, de wolken bewegen, vogels vliegen. Kortom zo’n Time-Lapse geeft echt een mooi beeld van de sfeer van deze game. Ik persoonlijk denk dat het niet beter kan op de PS3 of Xbox, maar dit is toch veel belovend voor de next-gen consoles lijkt mij.

Overigens wel bizar dat iemand de moeite neemt om in een game uren stil te gaan staan om het beeldscherm op te nemen. Ik vond het al bizar dat mensen dat in real-life als hobby deden. Deze Time-lapse is op willekeurige plekken in de stad genomen, random, en ik moet eerlijk zeggen dat 3 minuten voor mij ook genoeg waren.