Eerste update voor GTA V geeft een aantal bug fixs

Door al het geweld van GTA Online zouden we dit bijna vergeten. Door de update te doen vandaag om GTA Online (proberen) te kunnen spelen, heb je ook gelijk de update voor GTA V binnen gehaald. Er zit voor mij wel 1 belangrijke fix bij. Rockstar heeft een heel lijstje bekend gemaakt maar daarin de fixs. Met namen wat fixs voor het gebruik van je mobiele telefoon in het spel. Daarnaast zitten er nog een paar fixs bij waar volgens mij niet iedereen last van had. Zoals het negatieve saldo van je bankrekening wat je niet meer uit de rode cijfers krijgt (misschien dat meerdere mensen dit wel in het echte leven ervaren, daar geldt deze fix niet voor). De belangrijkste vind ik:

Fix for issues with saved vehicles going missing, or losing their upgrades

Ik had dus een paar dure auto’s gekocht die ik nergens meer terug kon vinden. Niet in mijn garage thuis of in mijn ‘grote’ garage. Kortom al me geld weg, gelukkig kon ik nog terug met een paar opgeslagen saved games. Toch heel irritant. Na wat speurwerk op internet kwam ik er achter dat veel meer mensen dit probleem hadden. Dat zou nu opgelost moeten zijn. Wij hebben dit nog niet getest, jij wel?

Verder zitten er nog wat verbetering in deze update ivm de Atomic Blimp en verschillende algemene bug fixes. Kortom het zou GTA V nog beter moeten maken en nu maar hopen dat we snel GTA Online kunnen spellen “fixs the servers please”!

Vanuit het bericht van Rockstar:

  • Fix for interface issues when using Internet on the cell phone after completing the game, or during a mission replay

  • Fix for the Vanilla Unicorn occasionally becoming locked

  • Fix for issues where the character’s money could drop below zero and become stuck there

  • Fix for the Epsilon Program missions not progressing properly after delivering some cars

  • Fix for issue where the Atomic Blimp sometimes does not appear as a phone contact for Collector’s Edition owners

  • Fix for issues with saved vehicles going missing, or losing their upgrades

  • Fixes for several map escape and collision issues along with other various bug fixes