GTA V is een enorm succes, sterker nog de game heeft inmiddels al 7 wereldrecords op zijn naam staan. Hier zullen er vast en zeker nog een paar bij komen. Natuurlijk is iedereen al op de hoogte van het feit dat ze op de eerste dag al meer dan 800 miljoen dollar hadden verdiend. Het duurdere slechts 3 dagen langer om de 1 miljard dollar op te halen. Toch is dit niet het enige record wat GTA V nu al heeft verbroken. Het Guinness Book of World Records heeft al bekend gemaakt dat GTA V inmiddels 7 records heeft verbroken. Hieronder zie je ze staan.

De zeven records op een rijtje:
1. Entertainmentproduct dat het snelst 1 miljard dollar opbrengt
2. Hoogste omzet van een entertainmentproduct in 24 uur tijd
3. Game die het snelst 1 miljard dollar opbrengt
4. Best verkopende game in 24 uur tijd
5. Best verkopende actiespel in 24 uur tijd
6. Game die meest opbrengt in 24 uur tijd
7. Meest bekeken trailer voor een actiegame ooit

Kortom de grootste game tot nu toe en dat zal hij waarschijnlijk nog wel een tijdje blijven ook. Sterker nog naar verwachting zal hij nog meer records gaan breken dat is een zekerheid. GTA V is overigens niet alleen maar een concurrent voor andere videogames zoals je ziet spreken zij over een entertainmentproduct, hier vallen ook films, muziek en andere entertainment onder. Videogames worden dus toch nog steeds belangrijker in deze wereld. Benieuwd wie deze records kan verbreken. Misschien GTA VI?