Nou ben ik zelf geen ster in sterren wegkrijgen in GTA V, maar sommige gasten kunnen die als een eindbaas. Zo ook de gamer in de onderstaande video. Deze achtervolging is echt meesterlijk. 1 kanttekening hij heeft wel 2 achtervolgingen moeten doen om de beelden te kunnen schieten. Toch neemt dat niet weg dat hij heer en meester is in deze achtervolgingen. 5 sterren en blijven gaan tot aan de top van Mount Chiliad. Eerlijk gezegd kom ik meestal niet verder dan 3 sterren, laat staan dat ik dit 5 minuten vol houd.

Kortom deze gamer verdiend de credits Clayman90. Het meesterlijkste vind ik de helikopters naar beneden halen met sticky bombs. Hier hadden wij bij GTA-v.nl nog niet aan gedacht, maar dit schijnt dus een effectieve manier te zijn om die dingen vanuit je auto naar beneden te halen (werkt overigens niet alleen bij heli’s). En nu maar hopen dat die 8 jaar korfbal ook nog zijn vruchten af werpt.. Hoe haal jij die heli’s neer?