GTA Online heeft weer een nieuwe toevoeging, je krijgt namelijk een Capture the Flag modus. Deze modus zat in een patch die op 17 december 2013 werd aangekondigd door Rockstar. Het is goed om dat Rockstar hun beloofte waar maakt wat betreft GTA Online. Ze blijven hem updaten en verbeteren, kortom met de ondersteuning zit het wel goed, hopelijk blijft dat ook zo.

Naast de Capture the flag modus zijn er ook weer verschillende jobs toegevoegd die ook weer verschillende modi. In de keynote over de update staat alles uitgelicht. Daarnaast zaten er in deze patch ook een hoop fixes en andere oplossingen, met name over cashflow en rewards. Helaas is het ook niet meer mogelijk om in GTA Online naar North Yankton te gaan, zij hebben deze glinch opgelost, waardoor dit niet meer mogelijk is.

Zie de volledige update info hier.