Rockstar heeft speciaal voor valentijdsdag een gratis update ter beschikking gesteld zowel voor de storyline als ook voor het online gamen.

Nieuw wapen:  Gusenberg sweeper

Niets zegt -ik hou van jou- op dezelfde manier als de houten handgreep en het koele staal van een Gusenberg Sweeper machine geweer. Je kunt het krijgen in elke ammo winkel . Ze zijn beschikbaar voor elk karakter.

Nieuw wagen: Albany Roosevelt

Kleur de stad rood in deze klassieke Albany Roosevelt. De bepantserde limo is perfect voor gangsters. Meest effectiev zit je zelf achter het stuur en laat je je maten uit de ramen hangen zodat ze kunnen schieten als je je vijanden passeert. De Roosevelt kun je ophalen in elke garage in story mode en is ook beschikbaar in de online game van de legendarymotorsport.net-in-game website.

Nieuwe kleding:

Dubbel revers pakken en 1920 stijl jurken, of in sexy undergarments als je incognito met nieuwe maskers op pad gaat. Er zijn ook nieuwe novelty t-shirts beschikbaar. Hoeden en meer. Zelfs een bob-hairstyle voor de dames.

 Tien nieuwe jobs
Met de nieuwe download zijn ook 10 nieuwe jobs verspreid over de stad. Een gebroken hart, een deadmatch, een parachute sprong, nieuw land en zee races.
Have fun.