Heb je nog niet besloten of je GTA V gaat kopen?

Op zich kunnen we daar heel kort over zijn: Must-Have! Dus sluit je computer af en ren gelijk naar de plaatselijk game-shop in de buurt. Toch als je nog niet helemaal overtuigd bent of je wil gewoon eerste wat meer zien van de game? Ik vond op Youtube deze video van Spooky1611. Hij doet een livestream en laat zien hoe de game begint. Let op uiteraard is dit dus wel een Spoiler zodra je op play klikt. Spooky laat overigens een uur lang zien, dus je hebt dan echt een goed beeld van wat er allemaal in de game kan. Kortom als je nog twijfelt, dan weet ik zeker dat je dat na het zien van deze livestream niet meer doet. GTA V begint 9 jaar terug met een bankoverval, uiteraard zitten daar al wat hoofdpersonen bij, maar niet allemaal. Meer ga ik er niet over zeggen dan moet je de video maar kijken.