Komt GTA V naar de Nextgen consoles Ps4 en Xbox One? Of niet? In principe heeft Rockstar aangekondigd dat zij niet bezig zijn met een versie voor de PS4 of Xbox One, maar…..

In een interview  met Opie & Anthony (Wie?) gaf een developer van Rockstar, genaamd Lazlow , subtiele hints dat er wel een GTA game aan zit te komen voor de next-gen consoles. Die Opie & Anthony ken je trouwens wel, ze hebben namelijk een eigen radioshow in GTA V. Lazlow gaf aan dat men had gekozen voor de PS3 en Xbox omdat ze zo de game aan meer mensen konden aanbieden, omdat nog lang niet iedereen een PS4 heeft natuurlijk. Hij gaf ook aan dat ‘ze’  nog niets hadden aangekondigd over een game voor de next-gen, maar gaf hier wel een knipoog bij. Heel de gamewereld ziet dit uiteraard als een hint en daar lijkt het ook op.

Het interview is nog niet terug te vinden online, zodra dit wel zo is, dan zie je hem hier.