Rockstar heeft nog geen officiele release datum voor GTA V, de PC versie, aangekondigd. Maar Eurogamer brengt het gerucht de wereld in dat de PC versie begin 2014 in de winkel zal liggen. Zij geven niet aan hoe zij aan deze informatie komen.

Op zich is het natuurlijk voor iedereen al duidelijk dat er wel een PC versie van GTA V gaat komen, maar wanneer is eigenlijk de grote vraag. Als je kijkt naar de manier waarop GTA IV is gelanceerd, dan is het logisch dat de PC versie van GTA V ergens begin 2014 zal komen.

Grand Theft Auto 4 werd voor de PS3 en de Xbox 360 eind april 2008 gelanceerd en in december 2008 was toen de PC versie aan de beurt. Kortom daar zaten 8 maanden tussen. GTA V is in september 2013 gelanceerd, dus zonder vertraging is het logisch dat hij ergens in Q1 2014 komt. Helaas zullen de PC-gamers dus even moeten wachten voor dat zij de wondere wereld van GTA V en GTA Online in kunnen stappen.

Er werd eerder geroepen dat hij voor de PC deze herfst nog uit zou komen, maar dat heeft Rockstar in ieder geval in alle toonaarden ontkent. Hopelijk geeft Rockstar snel duidelijkheid over de Release datum voor de PC versie.