GTA Online: Ga lekker tennissen of racen

GTA Online komt 1 oktober en de meeste Nederlanders zetten kruisjes op de kalender tot het zover is. Wat kan je nou eigenlijk Online doen in GTA? Je kan met je vrienden heel veel doen, heel veel!

Er is inmiddels al heel wat gelekt en bekend geworden, maar toch verwachten wij nog steeds verrassingen in GTA Online, hou onze site in de gaten. Ik zal kort beschrijven welke activiteiten er nu zo’n beetje bekend zijn. In GTA Online is inmiddels bekend kan je met 16 spelers tegelijk spelen. Het is nog niet bekend wat je dan precies met 16 man kan gaan doen, maar aannemelijk is racen en eventueel heisten.

Samen met je vrienden kan je in GTA Online ook hele andere dingen doen. Je kan bijvoorbeeld samen een filmpje pakken in de bios. Echter kan je het ook sportiever opzoeken en samen een potje tennissen, darten of mountainbiken. Ik zie ook tussen mijn maten al een ware golf-competitie ontstaan.

In GTA Online draait alles om geld, dus je zal ook samen moeten gaan proberen om geld te gaan verdienen. Dit kan je dan weer samen doen door middel van overvallen plegen op winkels, pantserwagens of banken. Daarnaast kan je ook missies doen voor geld.

Het lijkt er wel op dat racen met de boot, auto of in de lucht ook een belangrijke rol zal gaan krijgen in GTA Online. Dat betekend natuurlijk heel veel verschillende races met de belangrijke leaderboards daarbij.  Net zoals jullie, kunnen wij niet wachten tot GTA Online wordt vrij gegeven. Helaas verwacht Rockstar wel problemen met servers zodra dit gaat gebeuren, dat is dus nog even afwachten.

Ohja, we kwamen op het internet nog twee ’toetjes’ tegen mogelijk kan je ook drugs gaan dealen in GTA Online en lekker gokken.