Rockstar heeft vandaag een lading nieuwe features voor de Special Edition en Collector’s Edition van Grand Theft Auto Online bekendgemaakt. Een van deze functies is dat je als de zoon van Niko Bellic kunt spelen in de multiplayer van Grand Theft Auto V. Dit kan echter alleen wanneer je de Collector’s Edition hebt gekocht.

Grand Theft Auto Online maakt namelijk geen gebruik van de traditionele manier om een karakter te maken. In plaats van je eigen uiterlijk te kiezen, construeer je het uiterlijk van je ouders. De game mengt vervolgens deze personages met elkaar zodat het karakter ontstaat dat je zult spelen. Als je de Collector’s Edition van de game aanschaft, zul je de mogelijkheid hebben om te kiezen uit klassieke karakters uit de serie zoals Niko Bellic uit Grand Theft Auto IV en Claude en Misty uit Grand Theft Auto III.

Daarnaast zul je ook aan moeten geven wat je personage doet in zijn of haar dagelijks leven. Zit je alleen maar op de bank, ben je sportief of handel je in drugs. Alles zal invloed hebben op je vaardigheden in Grand Theft Auto Online.

Andere features in de luxe edities van Grand Theft Auto V zijn die we eerder vandaag lieten weten:

  • Drie extra wapens: .50 Caliber Pistol, Bullpup Shotgun en een hamer.
  • Een extra tattoo, outfit en kledingstuk voor elk personage
  • Twintig procent korting op alle kleding in de game
  • De Special Ability balk genereert vijfentwintig procent sneller
  • De Grand Theft Auto V Stunt Plane Trials
  • Extra wagens en voertuigen (alleen voor de Collector’s Edition)

Grand Theft Auto V komt uit op 17 september voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De multiplayer voor de game komt iets later en is vanaf 1 oktober beschikbaar. Heb je GTA V nog niet besteld? Bekijk de prijzen en pre-order GTA V nu!

Bron: XGN.nl | Link naar artikel