Over anderhalve week zal de release van Grand Theft Auto V zijn, om precies te zijn op 17 september ligt GTA V in de winkels. GTA V komt vol te zitten met nieuwe content. In deze blogpost laten we je alvast 10 strakke auto’s zien waar je straks in GTA V mee kunt rijden. Welke wordt jouw favoriet?

Grotti Carbonizzare

Grotte Carbonizzare in GTA 5

Op deze foto zien we Franklin achter het stuur van de Grotti Carbonizzare. De Grotti Carbonizzare is een mix van de Nissan GT-R met wat stukken van de Aston Martin V12 Zagato. Een bloedmooie bak wat ons betreft.

Pegassi Infernus

De Pegassi Infernus is een klassieker die al eerdere versies van GTA heeft overleefd. Ook in GTA V is die er weer. De Pegassi Infernus is een tweedeurs sportauto, te vergelijken met de Lamborghini Diablo.

Cheetah

GTA V: Cheetah
De Cheetah hebben we ook in de eerdere versies van GTA gezien. Oorspronkelijk leek de Cheetah meer op de Ferrari Testarossa, persoonlijk vinden wij het meer een Koenigsegg-achtige sportbolide. Waar lijkt deze auto volgens jullie op?

Obey 9F

GTA 5: Audi R8 - Obey 9F
Audi’s R8 Spyder heet in GTA 5 de Obey 9F. Ongetwijfeld nu al één van de snelste auto’s in GTA 5. Bekijk ook eens hoe subtiel het logo gehalveerd is.

Khamelion

GTA V Khamelion Electric Car

De Khamelion is een elektrische hybride auto waar we eerder over berichten. De Khamelion is exclusief voor diegene die de Special- of Collectors Edition van GTA V besteld hebben.

Benefactor Feltzer

GTA V: Benefactor Feltzer
De Benefactor Feltzer is volgens ons de vijfde generatie Mercedes Benz SL met wat elementen van de SL65 AMG Black Series.

Benefactor Surano

GTA V: Benefactor Surano
Een mengelmoes van de Jaguar F-type met een beetje van de Mercedes-Benz SLS AMG. Zo ongeveer dan…

T

GTA V: T Veyron
Overduidelijk de Bugatti Veyron. In GTA V zien we deze terug onder het merk ‘T’.

Ocelot F620

GTA V: Ocelot F620
Een Jaguar XK met de voorkant van een Maserati. In het echt zou dit een soort van geschiedvervalsing zijn, maar in GTA V staat het hem goed.

Invetero Coquette

GTA V Invetero Coquette in GTA 5
Als laatste hebben we de Invetero Coquette bewaard. Natuurlijk is dit de Chevrolet Corvette. Achterwiel aangedreven en uitgerust met een dikke V8 motor. Gewoon bruut.

Welke van deze auto’s wordt jouw favoriet? Laat het weten in de comments!