De voice-over stemmen in GTA 5 zijn ingesproken door échte gangster. Dat maakt één van de schrijvers en producer Lazlow Jones bekend in een interview met het Amerikaanse radiostation WGN. Bendeleden spelen een belangrijke rol in GTA 5, daarom heeft gameontwikkelaar Rockstar geprobeerd de stemmen hiervan zo realistisch mogelijk te maken.

Zo vond Lazlow Jones het verschrikkelijk als iemand een gangster na probeert te doen, dus zijn oplossing was redelijk eenvoudig, ga gewoon op zoek naar échte gangsters en vraag of zij het willen doen!

Lazlow Jones laat verder weten in het interview:

“We hebben een man ingehuurd die contacten heeft met echte gangmembers, o.a. uit de El Salvadoran bende Jones zegt dat het angstaanjagende figuren waren. Eén van de bendeleden was letterlijk de dag daarvoor uit te gevangenis gekomen.”