GTA 5 is enorm populaire, al merken wij dat het enthousiasme wel wat afneemt, maar dat is logisch en met iedere hype zo. Naast snelst verkochte game ooit en nog meer van zulke titels is het logisch dat we GTA 5 in nog wel wat meer lijstje terug gaan zien. Google brengt ieder jaar ook lijstjes uit over zoekwoorden. Dit jaar staat GTA5 daar bij.

De zoekterm GTA5 is nummer 4 in het lijstje ‘Snelst stijgende zoekopdrachten’, iets wat niet raar is lijkt mij. Eind dit jaar kwam 2013 uit en iederee wilde hem hebben, logischerwijs dat hier dus ook naar gezocht is met Google. Eigenlijk had ik hem wel iets hoger verwacht, want nu staan boven hem

1. Paul Walker
2. Koningslied
3. Outlook

Wel een opmerkelijk lijstje, wat niet zoveel zegt als je het mij vraagt. In allee andere lijstjes die Google presenteerde kwam GTA 5 niet voor. Wil je een overzicht zien van die lijstje? Check de website van Dutchcowboys.