Er zijn heel veel verschillende manieren om geld te verdienen in GTA Online. Je kan natuurlijk allerlei jobs uitvoeren om op die manier je bankrekening te vullen, maar er zijn meer manieren. Natuurlijk kan je de plaatselijke sigarenboer overvallen of de nachtwinkel, maar dat levert vaak niet zoveel geld op. Daarnaast heb je gelijk een paar sterren aan je broek, dus je moet de smeris ook weer van je afschudden.

1 van de manieren waar je serieus geld mee kan verdienen en zeker in het begin van GTA Online is het stelen van auto’s en deze vervolgens te verkopen aan de garage, Los Santos Customs. Dit kan je al snel een paar duizend dollars opleveren. Helaas kan je niet altijd alle voertuigen inleveren, want sommige zijn ’to hot’ om te verkopen. Toch heb ik er al redelijk geld mee verdiend. Als je een beetje weet welke auto’s je moet inleveren om dollars te krijgen. Het spreekt natuurlijk voor zich dat hoe luxer de auto is hoe meer geld je er voor krijgt.

Hoe vaak kan je een auto verkopen?

Je kan 1 keer per dag (ingame dag) een auto verkopen aan Los Santos Customs. Dat houdt in dat je dit dus 1 keer per 48 minuten kan doen. Voor het gemak dus 1 keer per uur. Als je dit een beetje in de gaten houdt en iedere uur een auto verkoopt dan heb je al snel een ton bij elkaar verdiend. Uiteraard is wel 1 let op dat als de smeris je ziet rijden met een gestolen auto, ze achter je aan komen. Dan kost het natuurlijk weer wat meer tijd, omdat je ze eerst moet afschudden.

Welke auto’s kan je verkopen?

Er is inmiddels een hele lijst met auto’s die door gamers al ingeleverd zijn. Ik zal ze hier even opsommen die bij ons bekend zijn:

 • Lampadati Felon 9000 $
 • Gallivanter Baller 9000 $
 • Ocelot F620 8000 $
 • Ocelot Jackal  6000 $
 • Albany Cavalcade 7000 $
 • Bravado Buffalo 3500 $
 • Weeny Issi 1800 $
 • Vapid dominator 3500 $
 • Bravado gresley 2900 $
 • Cheval surge 3800 $
 • imponte phoenix 2000 $
 • Albany emperor 800$
 • Albany Washington 1500$
 • Benefactor Schwartzer – 8.000 $
 • ubermacht zion $6500
 • sanchez 200 $
 • Karin Asterope $2600
 • Zirconium Stratum $1000
 • Schyster Fusilade $3600

Heb je nog een voertuig gevonden die hier niet bij staat? Laat het dan hieronder even weten…