Rockstar is hard bezig om verloren data weer terug te halen. Dit meldde zij op hun website. Zij werken er aan om te zorgen dat spelers van GTA Online hun karakters, geld en voortgang weer terug krijgen. De oorzaak hiervan is nog niet helemaal duidelijk daar zijn ze nu naar op zoek. Helaas als je een van de ongelukkige bent die GTA Online heeft gespeeld terwijl de Cloud Service van Rockstar niet bereikbaar was, krijg je niets meer terug.

Helaas hebben wij dit zelf ook ondervonden. Gisterenavond waren de Cloud services niet bereikbaar. Wij hebben er toen gekozen voor de optie ‘continue without saving’  en boem! weg waren de aangemaakte karakters. Deze krijg je dus niet meer terug. Helaas, want dat houdt in dat het levelen voor niets is geweest. Gisterenavond weer vol goede moed begonnen met de beginmissie en dat veelste lange intro die je niet kan skippen…

1 tip is dus sowieso ga nooit online als de Rockstar Cloud services niet bereikbaar zijn. Dat kost je dus jouw voortgang in GTA Online. Rockstar is wel hard bezig om alle andere gevallen te onderzoeken en zodra zij weten hoe ze dit moeten oplossen zal je de verloren data terugkrijgen. Als ze daar te lang over doen, zal niemand daar meer interesse in hebben.

Als je GTA Online wilt save kan je dit het beste doen, door te switchen naar de Story mode (dus 1 van de andere drie karakters) het is niet raadzaam om hem via het menu af te sluiten, dit geld voor de Xbox en PS3. OHja druk ook nooit op Retry als je geen connectie kan maken met de Cloud Services, dan ben je ook alles kwijt. Snap jij het nog?